Theo Terwel

Spuitwerk en bieswerk voor oude Europese motoren.

Stralen, spuiten, lassen, biezen.

Autoschadespecialist  FOCWA garantiebedrijf

Adres :

Industrieweg 19 

Vorden   20 km N.O. van Arnem Nederland

Tel : 0575/55.25.32

www.theoterwel.nl


 

Ik, Theo Terwel, houd mij al ongeveer twintig jaar bezig met mijn hobby, het restaureren van BMW-motorfietsen. Het spuiten en biezen van deze motorfietsen deed ik zelf, omdat ik werkzaam was als spuiter/plaatwerker in de autoschadeherstelbranche. Sinds ongeveer elf jaar heb ik zelfstandig een autoschadeherstelbedrijf. De afgelopen zeven jaar bleek mij dat er grote vraag was naar het spuiten en biezen van motorfietsen. Sinds die tijd heb ik mij gespecialiseerd in het spuiten en biezen van met name BMW-motorfietsen. Onze huidige klanten komen uit Nederland en zelfs ver daarbuiten. Samen met twee enthousiaste medewerkers probeer ik motorfietsonderdelen (zoals tanks, spatborden e.d.) in een zo origineel mogelijke staat te spuiten en te biezen. Met origineel bedoelen we onder andere dat het merendeel van de metallickleuren die we spuiten origineel BMW lak is. Biezen gebeurt met een penseel en daarvoor wordt originele bieslak gebruikt. Veel kijkplezier bij het bekijken van onze site.
30.03.07
Op zaterdag 8 september is er weer een R90S meeting.

Op 9 september 2006 was er voor de vijfde keer  een R90S meeting in Vorden. Voor een verslag klik op de "Meetings" link..

Wij spuiten natuurlijk niet alleen BMW motoren. Ook andere merken (Europese) motorfietsen zijn voor ons geen probleem en van harte welkom.
 Voorbeelden van spuitwerk
R90S meetings

U vindt ons op onderstaand adres:
Motorspuiterij Theo Terwel
Industrieweg 19
7251 JT Vorden
Telefoon (0031) 0575 - 552532
eMail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routekaart

Onderstaande voorbeelden openen een nieuw venster.

Restauratie R68
BMW R90S Daytona
BMW R90S Silberrauch
BMW R50
BMW GS
Diverse merken
Elk jaar worden er met groot succes R90S meetings georganiseerd, hieronder vindt u een fotoverslag.

Meeting 2002
Meeting 2003
Meeting 2004
Meeting 2005
Meeting 2006

Deze website is enkel een hobby voor ons, indien u wil kan u ons altijd steunen met een kleine donatie, u helpt al vanaf €1.